Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Kaj leti na nebu blizu Triglava?

Slovenske novice, Bralec poročevalec: Povečava razkrije, da ne gre za letalo niti za ptiča, ampak se zdi kot črno siv ovalen neznani leteči predmet.

V naše uredništvo dobimo taka in drugačna pisma ter fotografije bralcev. Tokrat pa nas je s svojim prispevkom presenetil bralec, ki je 24. avgusta letos obiskal planino Mrežce, s katere se odpira prelep razgled na našo najvišjo goro – Triglav.

Kot je zapisal, sta se s prijateljem odpravila na planino Mrežce, od koder sta naredila nekaj posnetkov našega najvišjega očaka. Na prvem posnetku se vidi jasno in modro slovensko nebo, a drugi posnetek, ki je nastal le enajst sekund za tem, razkrije nekaj čudnega ... Na desni strani se namreč vidi majhna črna pika, ki pa sta jo opazila šele, ko sta kasneje doma pregledovala fotografije.

Ni ne letalo ne ptič ...
Povečava razkrije, da ne gre za letalo niti za ptiča, ampak se zdi kot črno siv ovalen neznani leteči predmet. Kot je še povedal naš bralec, letalo gotovo ni bilo, saj sta bila že sama na skoraj 2000 metrih nadmorske višine, a nista slišala nobenega hrupa.

Tudi v našem uredništvu težko pojasnimo ta pojav. So morda res Nezemljani obiskali Triglav in se nastavili objektivu? Ali pa gre za kakšno skrivnostno vohunsko plovilo slovenske vojske?

Oglejte si fotografije in napišite mnenje o tem, kaj je naš bralec ujel v fotografski objektiv.

 

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

1 komentarjev na članku "Kaj leti na nebu blizu Triglava?"

Mijo Kovačevič,

Muha, hrošč ... :)

Podoben NLP od blizu

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27743

Informacije

Informacije