Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 30.07.12

Pet akcij v katerih je sodelovala GRS
Predviden razvoj vremena

Ob 8.30 se je na pobočju Grintovca, občina Preddvor, poškodoval jadralni padalec. Posredovali so gorski reševalci GRS Kranj in Kamnik ter dežurna ekipa GRS na Brniku. Poškodovanca so oskrbeli in ga s policijskim helikopterjem prepeljali v UKC Ljubljana.

Ob 12.30 si je v težko dostopnem gozdu nad Kropo, občina Radovljica, pohodnica poškodovala gleženj. Posredovali so reševalci GRS Radovljica, ki so poškodovanko oskrbeli in jo prepeljali na zdravljenje v SB Jesenice.

Ob 12.39 je pod Grintavcem, občina Preddvor, omagal tekač. Gorski reševalci GRS Kranj in Kamnik so ga oskrbeli, dežurna ekipa GRS na Brniku pa ga je s policijskim helikopterjem prepeljala v SB Jesenice.

Ob 19.38 si je na Popovem, občina Tržič, pohodnik poškodoval koleno. Posredovali so reševalci GRS Tržič, ki so osebo oskrbeli ter jo predali v oskrbo ekipi NMP Tržič.

Ob 13.06 je približno 100 metrov pod vzletiščem jadralnih padalcev na hribu Kobala v občini Tolmin na drevesu zasilno pristal jadralni padalec. Ob pristanku se ni poškodoval. Reševalci postaje GRS Tolmin so ga z vrvno tehniko rešili z drevesa in odstranili jadralno padalo.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo spremenljivo oblačno. Občasno bodo nastajale krajevne padavine, predvsem plohe in nevihte.
V torek bo sprva še zmerno, ponekod tudi pretežno oblačno, čez dan pa bo večinoma sončno. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.
V sredo in četrtek bo sončno in postopno spet bolj vroče.

Bilten URSZR: 30.07.2012


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije