Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Čez hribe in doline - 21.06.2012

V tokratni oddaji se bomo posvetili novi knjigi GRZS z naslovom Reševanje v gorah, ki je izšla ob 100-letnici organiziranega gorskega reševanja v Sloveniji.

Knjiga na zanimiv način predstavi Gorsko reševalno zvezo, nesreče v svetu gora skozi čas, reševalno opremo nekoč in danes, različne načine reševanja ... V drugem delu knjige pa so z nami svoje izkušnje spomine - lepe in pretresljive - delili gorski reševalci sami. Njihovo skupno sporočilo bralcem je: Želja pomagati ljudem v stiski ne sme nikoli zamreti. Knjigo nam bosta predstavila ter svoje izkušnje z nami delila gorska reševalca, urednik knjige Vladimir Habjan in član uredniškega odbora France Malešič.

Seveda ne bodo manjkala povabila planinskih društev, pogovor z meteorologom, pohodniški nabiralnik in predstavitev junijske številke Planinskega vestnika. 

Vabljeni z nami na potep čez hribe in doline danes ob 17. uri.

Oddajo Čez hribe in doline
radio Univox, ki jo pripravlja in vodi Zdenka Mihelič, je na sporedu vsak tretji četrtek v mesecu ob 17. uri. Frekvence radia so: 99,5 MHz, 106,8 MHz in 107,5 MHz; sliši se od Kolpe do Ljubljane (na 106,8) in celo na Gorenjskem.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave
Značke:
informacije

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27484

Informacije

Informacije