Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Izobraževanje za gorske stražarje v MDO PD Podravja

KVGN PZS: Vse predsednike planinskih društev MDO PD Podravja in načelnike odsekov za varstvo narave prosimo, da povabijo svoje člane na izobraževanje za gorske stražarje, ki bo v začetku leta 2012.

Naloga Odborov za varstvo narave pri posameznih meddruštvenih odborih planinskih društvih je organizacija izobraževanja za Gorske stražarje, med tem ko je izobraževanje za Varuhe gorske narave naloga Komisije za varstvo gorske narave PZS. Naš odbor je v svoj program dela za leto 2011 med drugim uvrstil tudi izobraževanje za Gorske stražarje.

Prosimo vse predsednike planinskih društev, da obvestijo svoje člane o izobraževanju, predvsem tiste člane, za katere menijo, da jih še posebej zanima področje varstva narave. Točen termin in potek izobraževanja bomo razpisali naknadno.

PROGRAM IZOBRAŽEVANJA za Gorske stražarje je krajši (2 x 8 ur) in manj zahteven.

CENA: Za udeležence je izobraževanje brezplačno. Stroške izobraževanja bomo pokrili iz sredstev našega odbora.

KDAJ: Izobraževanje se bo odvijalo predvidoma januarja ali februarja 2012.

Zelo bi bilo zaželeno, če bi se izobraževanja iz vsakega planinskega društva udeležil najmanj en član, še posebej iz tistih društev, ki Gorskih stražarjev in Varuhov gorske narave še nimajo.

Prosimo vas, da nam pošljete imena in priimke in kontaktne naslove, e-pošto, telefon za vse vaše člane, ki bi se želeli udeležiti izobraževanja.

Varstvo narave postaja vedno bolj pomemben del naše družbe. Pionirji varstva narave v Sloveniji so izhajali prav iz planinskih vrst. Poskrbimo, da ponosno nadaljujemo delo in prizadevanja naših planinskih predhodnikov.

Lep planinski pozdrav,

Darko Lorenčič,
vodja Odbora za varstvo narave MDO PD Podravja

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije