Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

S helikopterjem iščejo 32-letnika

Žurnal 24: Včeraj popoldne na Bovškem izginil 32-letnik. Našli njegovo vozilo, moškega še ne. Akcija se nadaljuje.

Tudi danes se v vasi Soča na Bovškem nadaljuje iskalna akcija za pogrešanim 32-letnim moškim iz Tolmina, ki je po dosedanjih ugotovitvah včeraj, 28. avgusta 2011, v popoldanskih urah na območju vasi Soča odšel neznano kam. Njegovo osebno vozilo so bovški policisti včeraj, 28. avgusta 2011, okrog 19. ure našli parkirano na makadamskem parkirišču pri Velikih soških koritih pred vasjo Soča blizu struge reke Soča, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

Akcija se je končala ob treh zjutraj
Že včeraj v večernih urah je stekla iskalna akcija za pogrešanim moškim, poleg policistov Policijske postaje Bovec pa v njej sodelujejo tudi policisti Posebne policijske enote – Gorske enote Policijske uprave Nova Gorica, pripadniki Gorske reševalne službe Bovec (med njimi tudi vodniki z reševalnimi psi GRS iz Bovca) in člani PGD Bovec.

Sinočnjo iskalno akcijo so prekinili danes, 29. avgusta 2011, ob treh zjutraj, vendar ponesrečenca niso našli. Pregledali so levi breg reke Soče od kampa Korita do Lepene, prav tako pa so policisti in reševalci glede na zbrana dodatna obvestila pregledali tudi okolico vasi Soča v smeri zaselka Lemovje (na nadmorski višini 864 metrov) na desnem bregu Soče.

Danes nova iskalna akcija
Iskalna akcija se nadaljuje tudi danes, v njej pa sodeluje približno 50 ljudi. Poleg bovških policistov in policistov gorske policijske enote novogoriške policijske uprave sodelujejo tudi pripadniki GRS Bovec (vključno z vodniki in reševalnimi psi GRS), gasilci PGD Bovec, kajakaši iz podjetja Soča Rafting, v iskalno akcijo pa je danes na kraju dogodka vključen tudi helikopter Letalske policijske enote. Pri iskanju pogrešanega se bodo reševalcem pridružili tudi potapljači Podvodne reševalne službe – enote iz Tolmina, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Policisti prosijo vse, ki bi o tem karkoli vedeli oziroma imeli koristne informacije, naj pokličejo interventno telefonsko številko 113 ali se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na anonimni telefon policije 080 1200.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije