Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 30.08.11

Pokaži objave o reševanjih GRSPoškodovala si je glavo - Zasilno pristal jadralni padalec - Nadaljevala se je iskalna akcija
Predviden razvoj vremena

Ob 12.35 si je med spustom po kanjonu potoka Fraterca, pritoku Predelice nad Logom pod Mangartom v občini Bovec udeleženka huje poškodovala glavo. Posredovali so reševalci postaje GRS Bovec ter dežurna ekipa GRS z Brnika, ki so poškodovanko s helikopterjem SV prepeljali v Klinični center Ljubljana.

Ob 15.15 je na pobočju Stola v občini Kobarid iz neznanega razloga zasilno pristal jadralni padalec. Posredovali so reševalci postaje GRS Tolmin, ki so nepoškodovanemu padalcu pomagali pri sestopu in ga prepeljali v dolino.

Okrog 8. ure se je nadaljevala iskalna akcija za osebo, ki so jo pogrešali od 28. 8. 2011. Pri iskanju so sodelovali policisti, gasilci PGD Bovec in reševalci reševalne postaje GRS Tolmin. Pogrešanega do večera niso našli, zato bodo z iskanjem nadaljevali danes zjutraj.

Predviden razvoj vremena

V torek in sredo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem v severozahodni Sloveniji bodo popoldne posamezne plohe ali nevihte.
V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih in severnih krajih bodo krajevne padavine.
V petek bo ob morju delno jasno, drugod spremenljivo do pretežno oblačno. Čez dan bodo ponekod krajevne plohe ali nevihte.

Bilten URSZR: 30.08.2011


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

1 komentarjev na članku "Bilten URSZR – 30.08.11"

Miha Mihelič,

Pri iskanju smo sodelovali reševalci postaje GRS Bovec.

LP

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije