Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

I've had it all!

Natalija Gros: Preden sem šla v Arco, sem napisala na stran moje misli, tokrat pa jih tudi končujem. Svetovno prvenstvo je šlo mimo kot bi mignil s prstom, s tem pa tudi moj glavni cilj letošnje, zadnje sezone.

Na boulderjih kot v težavnosti, sem imela največ težav prav v kvalifikacijah, kjer so živčki delali svoje, a sem se do polfinala umirila in se skoncentrirala na novo bitko. Z obema plezanjema v polfinalih sem zadovoljna, plezala sem po svojih najboljših močeh, obakrat je za tisto piko na i, da bi videla finale, zmanjkala ena malenkost, en preklop v mišicah in glavi, ki bi mi dal tista dodatna krila, da bi zadržala cono v tretjem balvanu in da bi v strehi polfinala imela moči še za dva giba več. Na koncu sem v balvanih končala na 10. mestu, v težavnosti na 11. mestu, v kombinaciji pa na 5. mestu.

Ampak to je šport in zavedam se tudi dejstva, da noben rezultat ni naključen, da je bilo moje plezanje zrcalo meni sami in temu kar sem zadnje 4 mesece vložila v trening. Bil je kvaliteten trening, naučila sem se ogromno, se spoznala v novih situacijah in hkrati napredovala. Zmanjkala pa je ravno tista malenkost, ki je bila tako blizu, a hkrati tako daleč. ... Nadaljevanje >> I've had it all!

 

28.07.2011


Philipp in jaz po tekmi v Arcu, z njegovo bronasto medaljo v hitrosti na prvem para svetovnem prvenstvu ter japonsko majico kot darilo japonskega trenerja ob končanju kariere! Bravo Pipo! Foto: Jure Breceljnik

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27658

Informacije

Informacije