Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 30.05.11

Pokaži objave o reševanjih GRSPet posredovanj reševalcev - Predviden razvoj vremena

Ob 10.10 je v bližini koče na Dobrči, občina Radovljica, zaradi težav s srcem onemogla planinka. Posredovali so reševalci GRS Radovljica z zdravnikom reševalcem-letalcem, ki so planinko oskrbeli ter jo s helikopterjem SV prepeljali v dolino in predali reševalcem NMP Tržič.

Ob 14.40 se je pri plezanju na Debelo peč v občini Gorje poškodoval planinec. Poškodovanega planinca so oskrbeli gorski reševalci GRS Mojstrana z zdravnikom reševalcem letalcem in ga s helikopterjem SV prepeljali v SB Jesenice.

Ob 10.28 se je pod vasjo Lajše v občini Cerkno, pri padcu poškodoval kolesar. Reševalci GRS Tolmin so poškodovanega kolesarja prenesli do reševalnega vozila, kjer so ga oskrbeli reševalci NMP Idrija.

Ob 16.05 je nad vasjo Smast v občini Kobarid, na drevesu zasilno pristal jadralni padalec, ki pa ni bil poškodovan. Reševalci GRS Tolmin so pomagali sneti padalo iz drevesa ter jadralca pospremil v dolino.

Ob 16.32 je pri vasi Kamno v občini Tolmin zasilno pristal jadralni padalec in si pri tem poškodoval nogo. Reševalci GRS Tolmin so poškodovanemu na kraju nudili prvo pomoč ter ga prenesli k reševalnemu vozilu, kjer ga je prevzela ekipa NMP Tolmin in ga prepeljala v šempetrsko bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek in torek bo pretežno jasno.
V sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami.
V četrtek bo dopoldne deloma sončno, popoldne pa bodo nastale krajevne plohe. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem pa šibka do zmerna burja.

Bilten URSZR: 30.05.2011


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije