Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

V kampu tudi plezajo

Gorenjski glas, novice: V Kampu Alpe kljub zimi širijo svojo ponudbo. Tako začetniki kot tudi že vešči plezalci odslej lahko plezajo po skoraj osem metrov visokem plezalnem stolpu.

Kamniška Bistrica – Člani zavoda Mladinski inkubator, ki upravljajo Kamp Alpe pri spodnji postaji gondolske žičnice v Kamniški Bistrici, so v sodelovanju z podjetjem Hutko, d. o. o., pred dnevi postavili skoraj osem metrov visok plezalni stolp. »Stolp ima petsto oprimkov in ponuja osem različnih težavnostnih stopenj, zato je primeren za prav vse, ki želijo plezati. Pri nas si bo mogoče izposoditi opremo in najeti instuktorja za varovanje, plezati pa bo mogoče celo zimo,« je novo pridobitev, ki je edina v širši okolici, predstavil Matjaž Jug in dodal, da bodo ljubitelji plezanja lahko kupili tudi letne ali mesečne karte.
 
Mladi, ki so osnovali zavod Mladinski inkubator in od podjetja Velika planina, d. o. o., najeli površine pri spodnji postaji gondolske žičnice, tako uspešno širijo svojo ponudbo. V kampu je letos prenočilo že prek tisoč gostov. Urejena okolica in delno obnovljeni gostinski lokal privabljata številne zaključene skupine, zelo obiskana pa je tudi Žganjeteka, v kateri je za pokušino na voljo več kot sto petdeset vrst slovenskega žganja. V Kamniško Bistrico si želijo privabiti še več gostov in jim priskrbeti celovito ponudbo. Zato so tudi oblikovali svojo blagovno znamko Blizu Alp, ki zajema že žganje, čaje in nekaj drugih spominkov.
 
Jasna Paladin

13.12.2010

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije