Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

V pričakovanju prvih tekem

Nejc Kuhar: Od kar se nisem oglasil, se ni zgodilo veliko novega, razen velikih količin opravljenega treninga. Ponovno sem bil dober teden na pripravah

... v Arabbi, zadnje dni pa lahko treniram že tudi doma, večinoma na Krvavcu. Z dosedanjimi pripravami sem zelo zadovoljen, saj sem opravil že prek 30 snežnih treningov in tako lahko rečem, da so se noge že navadile na dodatno težo. Na srečo mi tudi zdravje služi zelo dobro, le občasno še vedno čutim nekaj bolečine v križu. Vse misli so tako že usmerjene proti prvim tekmam, ki jih bom vzel bolj za trening, da vidim kaj je potrebno še izpiliti do 'pravega' začetka sezone.

V oktobru smo začeli tudi s skupnimi treningi celotne turno smučarske reprezentance, ki jih imamo vsako drugo nedeljo. Zadnjo nedeljo smo se dobili tretjič, tokrat na Krvavcu in mislim, da je uvedba teh skupnih treningov dober motiv za celotno ekipo. Na treningih se je pokazalo, da smo vsi dobro trenirali preko poletja in tako lahko pričakujemo tudi ekipno boljše nastope, kot v lanskem letu.
V petek se odpravljam za par dni nazaj v Arabbo, kjer bom nastopil na prvi tekmi, Vertical raceu v Canazeiu. Na tekmi sem nastopil že lani in bo zato dobra primerjava trenutne pripravljenosti.

  29.11.2010

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27625

Informacije

Informacije