Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Slike s Kitajske

Friko.si: Pred nekaj tisoč gledalci si je Mina Markovič priplezala 2., Natalija Gros pa 3. mesto.

... Predse sta spustili le, v zadnjem času nepremagljivo, Kim Jain iz Koreje.

Celotna objava na Friko.si >>>

/.../ Lepa popotnica za Kranj
"Sem zelo vesela, ker sem plezala vse smeri zelo dobro, še zlasti v kvalifikacijah in polfinalu. Rezultat je poplačilo in dokaz za res dobro formo, ki jo imam že vso sezono, vendar pa se mi je šele zdaj vse 'poklopilo'. Dosežek pa je tudi lepa popotnica za Kranj. Za mano je najbolj konstantna sezona doslej, v kateri sem pokazala konstantne rezultate in vedno boljšo formo s tekme v tekmo, kar mi pomeni dobro spodbudo in varno izhodišče za naprej, da lahko prihodnjo sezono začnem s polno elana," je bila vesela Markovičeva.

Stopničke so lepa nagrada
"Res sem zelo zadovoljna. Vso tekmo sem plezala vrhunsko od kvalifikacij naprej, v finalu pa sem se borila do zadnjih atomov moči. Uživala sem tako v gibanju in plezanju kot tudi mirnosti, ki sem jo kazala na tekmi. Ker so na tekmi odločale malenkosti, sem se morala v odločilnih trenutkih le še v celoti sprostiti na steni in začutiti gibanje. Stopničke so lepa nagrada in poplačilo za nazaj, ko sem si stopničk močno želela, pa jih nikakor ni bilo. Rezultatsko sezona res ni bila tako dobra, vendar pa sem zadovoljna z napredkom na vseh področjih," pa je dejala Grosova.

Finale v Kranju
Grosova, Vidmarjeva in Gosarjeva bodo 2. in 3. novembra nastopile v Džiangjinu na mastru. Sezona svetovnega pokala se bo po tradiciji končala v Kranju. Gorenjsko mesto bo najboljše plezalce gostilo 13. in 14. novembra.

30.10.2010

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije