Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Prehod na tretji snemalni sklop

SFINGA: Vršič je nekaterim sodelujočim pobral še zadnje atome moči in nekaj dnevna prekinitev snemanja je prišla kot odrešitev.

... Nihče si ni predstavljal, da bi ta del lahko bil še napornejši od snemanja v Sfingi. Tam se je resno snemalo štiri dni, tukaj le tri, a so bili premiki zadnjega dne, z ene lokacije na drugo, bolj ali manj že narejeni v izraziti slow-motion tehniki. Tudi rdeča nit je marsikomu že pošteno uhajala iz rok.

Polovica ekipe je na Vršiču, le z dnevom počitka, delala praktično ves teden. A spet je obveljala tista, da dober posnetek na koncu odtehta vse. Logistična pomoč, ki jo je tik pred zdajci zagotovila PZS, zlasti urejeno prenočevanje ekipe na Poštarskem domu, je bila za vse več kot dobrodošla. Hvala!

Pri takem filmu skorajda nobena stvar ne more biti narejena po planu, vreme je pač premočan faktor, tako da je sedaj, ko z močmi vsi po malem že prihajajo nazaj na zeleno vejo, ponovno na vrsti študiranje vremenskih kart in napovedi ter čakanje na sončno vremensko luknjo, ki bo za vnovičen obisk Sfinge še kako potrebna. Kakor zaenkrat kaže, se bo ekipa vsaj do torka še sprehajala po dolini, kar pa nikakor ne pomeni, da bodo križem rok. Tudi s pripravo ljubljanskih lokacij bo v tem času več kot dovolj dela. Takoj po Sfingi pa še za en cel dan na Mangrt ... Upajmo, da bo za posamezno sekvenco množenja predvidenega časa z dva, ali celo tri, v tem sklopu čim manj. Kakorkoli, film se sestavlja počasi, a se počasi že sestavlja in to je glavno!

  28.08.2010

G-L: dosedanje objave o projektu SFINGA

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije