Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Ko mačke ni doma

AO Domžale/Forum: ... miši plešejo, oziroma - ko otrok ni doma, mama pleza.

Moji punci sta šli za teden dni na morje in ta čas sem dobro izkoristila.
 
V soboto smo šli plezat v Bohinj, zakaj tja, je zgodba dolga, ampak kljub preplezanemu max. 6b smo se imeli super.
V nedeljo smo se podali v Baratro in bilo je prav sanjsko. Splezala sem vse, v kar sem se podala, to pa so bile smeri na pogled: Pop (7a), King kong (7b+), La punta + King (7b) ter v drugem poizkusu L'oblikua 8a.
V torek je bil ponoven napad na Baratro. Razmere pa so bile obupne - stena je bila prehladna, zaradi vročine v zraku pa se je v pet meterskem spodnjem pasu nabral debel sloj kondenza, tako da je bil vstop v večino smeri zares zabaven.
Anyway, dan smo izkoristili za študij novega 8a.
V sredo smo šli v novo plezališče pri Snoviku in kar sram me je, da sem bila prvič tukaj, glede na to, da je plezališče le par kilometrov od mene. Razmere so bile super, forma pa zgleda tudi, tako da sem na pogled zlezla, kar se je dalo, Thinske koze (6b+), Smer brez imena desno od Thinskih koz (7a), ter ful ful lepo smer Zmedeni pajek (7b+).
Plezališče lih ni za crknit, ampak tale slednja smer je res lepa, pa par projektov še čaka na dobre plezalce in obetajo ocene okoli 8b.

Torej forma je na nivoju iz časov pred zadnjo nosečnostjo, upam, da bo zdržala do konca julija, ko bosta šli punci spet na morje, jaz pa v nov napad na stene.

Celotna objava je s foruma AO Domžale >>>

Maja Šuštar

  10.06.2010


Snoviku - foto Sandi Pelk

1 komentarjev na članku "Ko mačke ni doma"

Maja Šuštar,

Plezališče v Snoviku je zaenkrat še zaprto za javnost, saj je zgornji del še neprečiščen in obstaja velika nevarnost, da se zavalijo dol ogromne skale, pa tudi večina smeri je še zelo krušljivih. Moje globoko opravičilo avtorjem plezališča iz kamniškega ferajna, s svojo novico sem želela le povedati, kaj sem plezala (na primer 8a v drugem poskusu se mi je zdela edina relevantna novica za tole stran), ne pa delati reklame za novo plezališče.

LP

Maja Šuštar

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27743

Informacije

Informacije