Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

V Glinščici prekinili iskanje moškega

Primorski dnevnik: Devetinšestedestletnega Giorgia De Giorgija iz Milj pogrešajo že od petka. 25. 2. - Našli truplo pogrešanega Miljčana

Alarm je že v petek sprožila žena. Mož jo je poklical z mobilnim telefonom in ji sporočil, da se nahaja na območju Glinščice nad Boljuncem. Domov se ni vrnil, telefon pa je bil nato ugasnjen. Njegov avtomobil so reševalci v soboto našli na trgu v Boljuncu. reševalno akcijo pa je otežilo slabo vreme. Danes dopoldan se je ob lepem vremenu nadaljevala. Karabinjerji, gorski reševalci, pripadniki civilne zaščite, gozdne straže in gasilci so s pomočjo 44 prostovoljcev in izurjenih psov prečesali območje do večera. Obalo je pregledala enota luške kapitanije. Vse je bilo zaman.

 

Primorski dnevnik 25. 02. 2010 Našli truplo pogrešanega Miljčana

Danes dopoldan ga je v prepadu tik pod vrhom Griže pri Glinščici našla ekipa članov tržaškega oddelka gorskih reševalcev in speleologov CNSAS v sodelovanju z gasilci in speleologi CNAS. Po mnenju miljskih karabinjerjev, ki preiskujejo primer, naj bi šlo za nesrečo, slabost ali samomor. Podobno iskanje v preteklih dneh ni obrodilo rezultatov.

21. 02. 2010

V Glinščici prekinili iskanje moškega

Glinščica (KROMA)

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27537

Informacije

Informacije