Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 28.07.08

Štiri reševanja: GRS Tolmin, Kranjska Gora, Bohinj in Ljubljana
Predviden razvoj vremena

Ob 9.27 si je poškodovala nogo planinka na poti pod Poreznom v občini Cerkno. Posredovali so reševalci Postaje GRS Tolmin in helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo za reševanje v gorah. Poškodovano planinko so oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v jeseniško bolnišnico.

Ob 13.35 so posredovali reševalci Postaje GRS Kranjska Gora pri koci na Krnici, kjer so oskrbeli obolelo osebo in jo prepeljali z vozilom v dolino.

Ob 16.22 si je zlomila nogo planinka na poti od Slapa Savice proti Komni v občini Bohinj. Na kraj dogodka so odšli reševalci Postaje GRS Bohinj, poškodovano planinko oskrbeli in prenesli v dolino. Reševalci NMP Bohinj so jo prepeljali na zdravljenje v jeseniško bolnišnico.

Ob 19.40 se je poškodoval plezalec pri padcu v plezalni steni v Ospu v občini Koper. Posredovali so reševalci Postaje GRS Ljubljana, gasilci JZ GB Koper in PGD Črni Kal, ki so ponesrečenca z zlomljenim gležnjem noge prenesli do reševalnega vozila, od tam pa so ga prepeljali na zdravljenje v izolsko bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek dopoldne bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah kratkotrajna megla. Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblaćnostjo, nastala bo kakšna nevihta. Na Primorskem bo še pihala šibka burja.
V torek bo sončno.
V sredo in četrtek bo večinoma sončno in še nekoliko topleje. Možnost nastanka vročinskih neviht bo v četrtek spet večja.

Bilten URSZR: 28.07.2008

 

 

Prikaži seznam objav
označenih z

         GRS

         vreme

         Bilten URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27661

Informacije

Informacije