Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR - 26.10.07

Madžarskih planincev niso našli - Predviden razvoj vremena

Bilten URSZR Pomembnejši dogodki s področja zaščite in reševanja - 26.10.2007 = povzetek



Ob 20.30 je prišlo v Regijski center Ljubljana obvestilo, da sta se na območju med Kamniškim in Kokrškim sedlom v občini Kamnik izgubila dva planinca madžarske narodnosti. Štirje so dopoldan odšli na Kokrsko sedlo in dva se nista vrnila. Policija in reševalci Postaje GRS Kamnik so takoj začeli iskalno akcijo. Pregledali so območje Kamniške Bistrice, Konca, Kurje doline, Dolino Bele do Kamniškega sedla, vendar planincev niso našli. Akcijo so ob 1.30 končali. V dogovoru s policijo jo bodo nadaljevali v dopoldanskem času.
 
Predviden razvoj vremena

V petek bo oblačno in deževno. Popoldne bo dež, razen na zahodu, postopno ponehal. Ponekod na Primorskem bo pihala šibka burja.
V soboto bo zmerno do prete
žno oblačno, na zahodu bo sprva še občasno rahlo deževalo.
V no
či na nedeljo bo dež od severa spet zajel večji del države in čez dan večinoma ponehal. Popoldne se bo v zahodni polovici delno razjasnilo, na vzhodu pa bodo še možne krajevne padavine.
V no
či na ponedeljek bo ponekod spet deževalo, čez dan pa bo zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj bo ponekod po nižinah nastala megla.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

1 komentarjev na članku "Bilten URSZR - 26.10.07"

Igor Zlodej,

Menda so jih našli na mejnem prehodu Hodoš, kako sta tja prišla iz Kamniške Bistrice in koliko stroškov sta s tem povzročila pa je že druga zgodba.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27661

Informacije

Informacije