Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 30.11.18

GRS nadaljevala sodelovanje pogrešane osebe
Predviden razvoj vremena

Ob 8.00 se je nadaljevala iskalna akcija za pogrešano osebo na območju občine Črna na Koroškem. Sodelovali so pripadniki GRS Koroške z reševalnimi psi, vodnik psa za iskanje pogrešanih iz enote GRS Celje s psom, vodnik psa za iskanje pogrešanih iz enote GRS Maribor s psom, gasilci PGD Črna na Koroškem, gorska enota policije, policisti iz PP Ravne na Koroškem, lovci in posadke helikopterskih enot policije in Slovenske vojske s helikopterji. Kljub temeljitem in obsežnem iskanju na celotnem območju občine Črna na Koroškem pogrešana oseba žal danes ni bila najdena. Z iskalno akcijo bodo po posvetu s pristojnimi organi nadaljevali v prihodnjih dneh.

Predviden razvoj vremena

V petek bo v zahodni Sloveniji in v višjih legah precej koprenaste oblačnosti. Drugod se bo večinoma zadrževala nizka oblačnost, ki se bo ponekod občasno trgala. Burja na Primorskem bo čez dan ponehala.

V soboto bo sprva zmerno do pretežno oblačno, v severnih krajih bo možna kakšna snežinka. Čez dan se bo v večjem delu Slovenije delno zjasnilo, pooblačilo pa se bo na jugozahodu.
V nedeljo bo na severovzhodu in ponekod na severu delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. Popoldne bo ponekod zapihal jugozahodnik.
V ponedeljek bo oblačno, predvsem zjutraj in dopoldne bodo občasno rahle padavine. Ponekod bo še pihal jugozahodni veter.

30.11.2018

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27538

Informacije

Informacije