Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Soglasje za sodelovanje

Letošnji razpis Fundacije za šport zahteva, da morajo PD, ki žele sofinansiranje, skleniti s PZS, ki bo izvajalec, dogovor ...

Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije vsako leto kandidira na razpisu Fundacije za šport. Planinska društva ste v teh programih podizvajalci. Letošnji razpis zahteva, da morate društva, če želite, da so vaše dejavnosti sofinancirane iz sredstev Fundacije za šport, s Planinsko zvezo Slovenije, ki je izvajalec, skleniti dogovor o tem, da stopajo v mrežo podizvajalcev.

Fundacija za šport je objavila »Javni razpis Fundacije za šport za sofinanciranje športnih programov, razvojne dejavnosti v športu, športnih prireditev in promocije športa ter družbene in okoljske odgovornosti v športu v letu 2018«.

Mladinska komisija PZS vsako leto kandidira z različnimi programi. Planinska društva ste v teh programih podizvajalci. Letošnji razpis zahteva, da morajo društva, če želijo, da bodo njihove dejavnosti sofinancirane iz sredstev Fundacije za šport, s PZS, ki je izvajalec, skleniti dogovor o tem, da stopajo v mrežo podizvajalcev.
Ob oddaji vloge na Fundacijo za šport mora Planinska zveza Slovenije priložiti sklenjene dogovore z vsemi podizvajalci.

Vsa planinska društva in mladinske odseke, ki nameravate v letu 2019 izvajati dejavnosti, za katere želite sofinanciranje, pozivamo, da nam do 30. oktobra pošljete skenirano podpisano in požigosano izjavo na mladinska.komisija@pzs.si.

Brez overovljene izjave sofinanciranje programov v letu 2019 ne bo mogoče!

 

PZS, 19.10.2018 13.30
Za sodelovanje na razpisih MK PZS potrebno oddati
soglasje



 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije