Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Natalija Gros:

Slovenske novice: ... V šovu sva se zaljubila! - V ZVEZDAH PLEŠEJO
Primorske novice

Zmagovalka plesnega šova Zvezde plešejo je našla srečo.

Nekdanja vrhunska plezalka Natalija Gros je že v prvi oddaji šova Zvezde plešejo pokazala, da na plesnem parketu veliko obeta. Zagnano, tako kot vsi vrhunski športniki, se je lotila tudi tega projekta, na koncu pa dokazala, da je iz pravega testa.

S plesalcem Miho Peratom sta zmagala v drugi sezoni priljubljenega plesnega šova, in čeprav so nekateri dvomljivci opletali z jeziki, je najbolj opaženi plesni par tega leta prepričal in zaprl usta marsikomu. »Vedela sem, zakaj sem prišla v ta šov, in sicer plesati s srcem in dušo, to sem si želela že vse življenje in želela sem izplesati stvari, ki so me bremenile od prej. To mi je res odlično uspelo. Iz šova odhajam izpolnjena, tako plesno kot življenjsko, osvobojena nekaterih predsodkov in preteklosti, srečna in zadovoljna.«

Natalija si je zmago zaslužila ne le zaradi svoje zgodbe in težke preizkušnje, o kateri je spregovorila tudi v eni izmed oddaj, danes pa se lahko prepričljivo postavi ob bok marsikateri vrhunski plesalki. Številni so jo na samem začetku dojemali kot krhko, občutljivo, prenežno žensko, ki je ni zlomila niti smrt nekdanjega partnerja Jureta Breceljnika, s katerim ima hčer Elo, a je Natalija dokazala nasprotno!

Več preberite v aktualni številki revije Suzy.


Primorske novice, 05.06.2018

 

Natalija Gros: V šovu sva se zaljubila!
Slovenske novice, 01.06,2018

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije