Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 25.03.18

GRS v treh akcijah
Predviden razvoj vremena 

Ob 12.39 je na poti na Porezen, občina Idrija, planinca obšla slabost. Reševalci GRS Tolmin, posadka helikopterja Slovenske vojske in združena ekipa GRS–HNMP Brnik so obolelo osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.

Ob 16.13 je na sredini stene Lijak, občina Nova Gorica, jadralni padalec s padalom obvisel na drevesu. Reševalci GRS Tolmin–skupina Ajdovščina in pripadniki HRI Nova Gorica so ga z vrvno tehniko nepoškodovanega rešili s stene in pospremili v dolino.

Ob 11.29 je v Dobravici na Igu v gozdu onemogel krajan. Policisti in reševalci GRS Ljubljana so onemoglo osebo prenesli iz gozda do reševalnega vozila.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo na Primorskem pretežno jasno, drugod bo zjutraj in dopoldne precej nizke oblačnosti, ki bo segala do nadmorske višine okoli 1800 metrov. Sredi dneva in popoldne se bo delno zjasnilo. Predvsem v Vipavski dolini in na Krasu bo pihala šibka burja.
V ponedeljek bo sprva pretežno jasno, nekaj oblačnosti je lahko na vzhodu. Popoldne se bo na severu zmerno pooblačilo, drugod pa bo še dokaj sončno.
V torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne se bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije pooblačilo, tam ni izključena kakšna ploha.
V sredo bo na vzhodu še delno jasno, drugod bo oblačno, popoldne bo na zahodu pričelo rahlo deževati. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo.

25.03.2018

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije