Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Predavanje

Silva Kara v Ljubljani prestavljeno v Linhartovo dvorano, Alpinist s festivalskim popustom

Predavanje Silvo Karo: 40 let Alpinist je zaradi velikega zanimanja prestavljeno v Linhartovo dvorano ljubljanskega Cankarjevega doma, termin – petek, 2. marec, ob 20. uri – ostaja nespremenjen.
Na festivalu bo njegova avtobiografija Alpinist na voljo z 10-odstotnim popustom, prav tako bo avtor z veseljem podpisal knjigo.

Ker je bilo predavanje Silva Kara že pred začetkom 12. festivala gorniškega filma razprodano, je prestavljeno v Linhartovo dvorano. Za tiste, ki ste že kupili vstopnice za Kosovelovo dvorano, je v večji Linhartovi dvorani rezerviranih prvih pet vrst (prosta izbira sedežev), preostali si lahko vstopnice priskrbite prek spletnega nakupa ali na blagajni Cankarjevega doma. Z nakupom velja pohiteti, saj gredo za med.

Alpinist, težko pričakovana avtobiografija protagonista zlate dobe slovenskega alpinizma, ki so ji dali pečat trije mušketirji, Silvo Karo, Franček Knez in Janez Jeglič – Johan, bo v času 12. festivala gorniškega filma na voljo z 10-odstotnim popustom.
Na predavanju pa bo tudi priložnost za avtorjev avtogram v sveže izdano knjigo, če jo že imate, jo lahko prinesete s seboj.
V Cankarjevem domu si boste lahko ogledali tudi razstavo Karovih fotografij.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27667

Informacije

Informacije