Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Problemi

 

torek, 13. februar 2018, ob 05:27, Urednik G-L, ogledov: 286

in priložnosti na Kraškem robu - Delavnica v četrtek, 15. februarja ob 17. uri v Vaškem domu v Gabrovici

V okviru projekta Interreg V-A Slovenija-Hrvaška, LIKE SLO-HR225, vabimo na delavnico namenjeno plezalcem v četrtek, 15. februarja, ob 17. uri, v dvorani Vaškega doma v Gabrovici (Gabrovica 20).

PROBLEMI IN PRILOŽNOSTI NA KRAŠKEM ROBU

Delavnica je organizirana z namenom usklajevanja teženj razvoja plezalnega športa z zahtevami varstva narave in življenjem prebivalcev na kraškem robu - soustvarjanje priložnosti za življenje na kraškem robu.

Cilj delavnice je doseči celovit pregled sedanje situacije plezanja na kraškem robu, skupaj poiskati rešitve za omilitev pritiskov na naravo in ljudi na tem območju ter spoznati vizijo plezalcev za razvoj te dejavnosti.

Delavnica bo potekala v okviru čezmejnega projekta Interreg V-A, Slovenija-Hrvaška, 225 LIKE/Living on the Karst Edge (Živeti na Kraškem robu), katerega skupni cilj je vzpostaviti mehanizem upravljanja in nadzora Natura 2000 območij z namenom zmanjšanja pritiskov na ohranjaje biotske pestrosti ter usklajevanje rekreacijske rabe in vsakodnevnega življenja na Kraškem robu.

Delovno srečanje bomo predvidoma zaključili okoli 19. ure s prigrizkom in klepetom.

Vljudno vas vabimo, da se delavnice udeležite in hkrati naprošamo za posredovanje vabila vsem zainteresiranim.

Zaradi organizacijskih razlogov vas prosimo, da nam svojo prisotnost potrdite najkasneje do torka, 13. februarja, na [email protected]

Nasvet: Priporočamo, da se toplo oblečete, saj dvorana ni močno ogrevana.
Delavnico bo za Zavod RS za varstvo narave izvedel zunanji izvajalec, podjetje ZaVita, d.o.o.
Vir: PZS.si   
Oznake: PLE
eXTReMe Tracker