Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 21.01.18

GRS v več akcijah
Predviden razvoj vremena

Ob 12.30 se je na smučišču Vogel, občina Bohinj, poškodoval smučar. Posadka s helikopterjem SV je v spremstvu združene ekipe HNMP in GRSZ poškodovanca prepeljala v SB Jesenice.

Ob 12.55 si je na planini Javornik, občina Gorje, pri teku na smučeh tekač poškodoval stegnenico. Gorski reševalci GRS Radovljica so klasično odšli ponj in na kraju zaprosili za pomoč helikopterja. Posadka s helikopterjem SV je v spremstvu združene ekipe HNMP in GRS odletela po poškodovanca in ga prepeljala v SB Jesenice.

Ob 10.10 se je na smučišču Kanin, občina Bovec, poškodoval smučar. Oskrbeli so ga reševalci na smučišču. Posadka s helikopterjem Slovenske vojske in združena ekipa HNMP in GRS sta ga prepeljali v UKC Ljubljana.

Ob 12.48 si je na smučišču na Rogli, občina Zreče, pri padcu smučar poškodoval nogo. Na kraju so ga oskrbeli reševalci na smučišču in predali v nadaljnjo oskrbo dežurni ekipi Helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor in posadki helikopterja Slovenske policije, ki so poškodovanega smučarja prepeljali v Splošno bolnico Celje.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, tu in tam bo kakšna manjša ploha. Popoldne bo pihal okrepljen severni veter.
V ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno, v severnih krajih bodo občasno možne manjše padavine. Popoldne bo ponekod zapihal jugozahodni veter.
V torek in sredo bo sončno. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla.

21.01.2018

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27666

Informacije

Informacije