Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 04.11.17

GRS v dveh akcijah
Predviden razvoj vreme

Ob 12.25 se je na poti na Dovško Babo, občina Kranjska Gora, pri padcu poškodoval planinec. Posredovali so gorski reševalci postaje GRS Mojstrana ter posadka s helikopterjem SV v spremstvu združene ekipe HNMP in GRS. Poškodovanemu so na kraju dogodka nudili prvo pomoč, ga imobilizirali, dvignili v helikopter in prepeljali v bolnišnico na Jesenice.

Ob 11.21 se je v Bike parku v Kranjski Gori poškodoval kolesar. Gorski reševalci postaje GRS Kranjska Gora so poškodovanemu nudili prvo pomoč in ga prenesli do kraja, kjer so ga prevzeli reševalci NMP Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V soboto bo v vzhodni Sloveniji delno jasno z jutranjo meglo. Drugod bo pretežno oblačno, na Primorskem ponekod tudi megleno, popoldne lahko tam občasno že rahlo dežuje. Čez dan bo zapihal jugozahodni veter.
V nedeljo bo v zahodni Sloveniji občasno deževalo, drugod bo še suho, predvsem v vzhodni Sloveniji tudi delno jasno. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju se bo krepil jugo.V noči na ponedeljek se bo dež okrepil in do jutra razširil na vso Slovenijo. Predvsem ob morju bodo tudi nevihte.
V ponedeljek in torek bo oblačno s padavinami, ki bodo v torek oslabele. Hladneje bo. Meja sneženja bo večinoma med 800 in 1200 metri nadmorske višine. Pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja.

04.11.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije