Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 10.09.17

GRS v treh akcijah
Predviden razvoj vreme

Ob 12.58 se je na špiku poškodoval planinec. Posredovali so gorski reševalci postaje GRS Kranjska Gora. Helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo GRS Brnik jih je prepeljal na nadmorsko višino 2200 metrov. Oskrbeli so poškodovanega planinca in ga s posadko in helikopterjem Slovenske vojske prepeljali v Splošno bolnišnico Jesenice.

Ob 16.36 se je pod Lešansko planino, občina Tržič poškodoval gorski kolesar. Posredovala sta gorska reševalca postaje GRS Tržič, ki sta ga oskrbela in ga s terenskim vozilom odpeljala v ZD Tržič.

Ob 18.32 so v Kranjski Gori gasilci PGD Kranjska Gora, gorski reševalci GRS Kranjska Gora, vodniki psov SIP Gorenjska in vodniki psov ZRPS iskali dve pogrešani osebi. Osebi sta bili ob 19.29 najdeni zato je bila iskalna akcija prekinjena.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, ki bodo manj pogoste na severovzhodu. Predvsem na Primorskem bodo vmes posamezne nevihte.
V ponedeljek bo pretežno oblačno in občasno deževno. Manj padavin bo na vzhodu. Predvsem na zahodu in jugu bodo vmes tudi nevihte.
V torek bo sprva oblačno z občasnim dežjem, proti večeru pa bodo padavine ponehale. Ohladilo se bo, na Primorskem bo prehodno zapihala šibka burja.
V sredo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost.

10.09.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27537

Informacije

Informacije