Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 06.09.17

Padalec zasilno pristal ...
Predviden razvoj vreme

Ob 13.22 je na pobočju Kobale v občini Tolmin tuji jadralni padalec zasilno pristal na drevesu. Padalec se pri pristanku ni poškodoval. Posredovala sta člana GRS Tolmin, ki sta padalcu nudila pomoč pri sestopu z drevesa in pobiranju padala ter ga pospremila v dolino.

Predviden razvoj vremena

V sredo bo v severovzhodnih krajih ter v večjem delu Primorske in Notranjske zmerno do pretežno oblačno. Drugod po Sloveniji bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Predvsem v zahodni polovici Slovenije, drugod pa le v višjih legah, bo proti poldnevu in popoldne pihal jugozahodni veter. Zvečer in ponoči bodo v severnih in severovzhodnih krajih krajevne padavine, ki se bodo proti jutru začele pojavljati tudi marsikje drugod po državi.
V četrtek bo oblačno, dopoldne bo začelo deževati po vsej Sloveniji. Predvsem na Primorskem bodo tudi nevihte. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem popoldne šibka do zmerna burja. Čez dan se bo segrelo le za stopinjo ali dve, malce več le ob morju in na Goriškem.
Do petka zjutraj bo dež ponehal, le ponekod v južnih krajih bo sprva še možna kakšna kaplja. Burja bo dopoldne oslabela. Razen ponekod na Primorskem in v severovzhodnih krajih se bo jasnilo šele popoldne ali zvečer.
V soboto bo v vzhodnih krajih večinoma sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem na zahodu in ponekod v južni Sloveniji bo občasno deževalo. Topleje bo, ponekod bo pihal jugozahodnik.

06.09.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27661

Informacije

Informacije