Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 19.08.17

GRS v dveh akcijah
Predviden razvoj vreme

Ob 19.27 se je pri izviru Završnice, občina Žirovnica, poškodovala oskrbnica Tinčkove koče. Reševalci GRS Radovljica in dežurna ekipa za reševanje v gorah so poškodovanko na kraju oskrbeli, helikopter SV pa jo je prepeljal v UKC Ljubljana.

Ob 15.15 je pri Krnskem jezeru v občini Bovec planinko obšla slabost. Posredovali so gorski reševalci GRS Bovec in dežurna ekipa GRS na Brniku. Planinka je bila s helikopterjem Slovenske vojske prepeljana v UKC Ljubljana.

Predviden razvoj vremena

V soboto se bo postopno pooblačilo, najpozneje v južnih krajih. Od severozahoda se bodo popoldne začele pojavljati plohe in nevihte, do noči bodo postopno zajele vso Slovenijo. Predvsem v zahodni in južni Sloveniji bodo možna krajevna neurja. Zapihal bo severovzhodni veter. Ponoči bo oblačno s padavinami, predvsem na Primorskem bodo še nevihte s krajevnimi neurji. Do jutra bo dež povečini ponehal. Pihal bo veter severnih smeri, na Primorskem zmerna burja.
V nedeljo bo na Primorskem sončno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo sprva oblačno, čez dan se bo delno zjasnilo. Nastale bodo krajevne plohe. Še bo pihal veter severnih smeri.
V ponedeljek in torek bo prevladovalo sončno vreme. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Na Primorskem bo v ponedeljek še pihala šibka burja.

19.08.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27537

Informacije

Informacije