Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 17.08.17

GRS v štirih akcijah
Predviden razvoj vreme

Ob 14.31 si je pri drugem Martuljškem slapu v Gozd Martuljek, občina Kranjska Gora, planinec zlomil nogo. Reševalci GRS Kranjska Gora so poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali v dolino ter ga predali reševalcem NMP Jesenice, ti pa so ga prepeljali v SB Jesenice.

Ob 13.41 si je v Blejskem vintgarju, občina Gorje, pohodnica poškodovala nogo. Reševalci GRS Radovljica so poškodovano pohodnico na kraju oskrbeli in na nosilih prenesli iz soteske ter jo predali reševalcem NMP Jesenice, ki so jo z reševalnim vozilom prepeljali v SB Jesenice.

Ob 10.58 se je na območju Znojil, občina Tolmin, pričela iskalna akcija za pogrešano osebo. V iskalni akciji so sodelovali gasilci PGD Kneža, Grahovo ob Bači, Podbrdo in reševalci GRS Tolmin ter vodniki psov KZS in ZRPS Severnoprimorske regije z reševalnimi psi. Pogrešanega so našli mrtvega.

Ob 12.16 sta na regionalni cesti Pečine–Šentviška Gora, občina Tolmin, trčila kolesar in motorist, ki sta se pri tem poškodovala. Gasilci PGD Tolmin so zavarovali kraj nesreče, očistili cestišče razlitih motornih tekočin, zavarovali kraj pristanka helikopterjev in nudili pomoč reševalcem. Reševalci NMP Tolmin so poškodovani osebi oskrbeli, v UKC Ljubljana pa sta ju prepeljala helikopter Slovenske vojske v spremstvu dežurnih ekip HNMP in GRS na Brniku.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo večinoma sončno.
V petek bo sončno.
V soboto se bo postopno pooblačilo, popoldne se bodo začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na nedeljo.
V nedeljo se bo delno zjasnilo. Popoldne bo spremenljivo oblačno, nastane lahko tudi kakšna ploha. Hladneje bo.

17.08.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije