Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 11.08.17

GRS v treh akcijah
Predviden razvoj vreme

Ob 17.23 se je pri slapu Kozjak, občina Kobarid, pri padcu z mostička poškodovala pohodnica. Posredovali so reševalci GRS Tolmin, ki so poškodovanko skupaj z reševalci NMP Tolmin na kraju nesreče oskrbeli, jo pripravili za transport s helikopterjem in jo prenesli do helikopterja SV, ki jo je v spremstvu dežurne ekipe HNMP prepeljal v UKC Ljubljana.

Ob 10.28 se je pri soteskanju na potoku Sušec v občini Kobarid poškodovala tuja državljanka. Gorski reševalci GRS Bovec so jo na kraju oskrbeli, v Splošno bolnico Jesenice pa sta jo s helikopterjem prepeljala posadka helikopterja LPE in dežurna ekipa GRS na Brniku.

Ob 15.08 je na sprehajalni poti na Rožnik, občina Ljubljana, nenadno obolela oseba. Gorski reševalci GRS Ljubljana in gasilci GB Ljubljana so nudili pomoč pri prenosu osebe do reševalnega vozila reševalcem NMP Ljubljana, ki so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.

Predviden razvoj vremena

V petek zjutraj in dopoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše v zahodni polovici Slovenije. Popoldne bodo padavine povečini ponehale, prehodno se bo delno zjasnilo. Ponoči se bo oblačnost spet povečala.
V soboto bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, predvsem ob morju tudi nevihtami. Popoldne bo dež postopno ponehal, od zahoda se bo delno razjasnilo. Zapihal bo veter severnih smeri, na Primorskem popoldne večinoma šibka burja.
V nedeljo in ponedeljek bo večinoma sončno z občasno zmerno oblačnostjo.

11.08.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije