Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Ponuja se

... vam čudovita priložnost, da ob koncu letošnjega poletja za 24 ur postanete del ekipe Geografskega inštituta...

... Antona Melika ZRC SAZU in nam pomagate pri raziskovanju okolice Triglavskega ledenika. Sprehajali se boste po Triglavskih podih pod robom ledenika in iskali pokrajinske oblike, ki vas bodo navduševale, se z nami pogovarjali o njih in o spremembah v pokrajini. Poleg tega boste lahko del umetniškega dogodka Aljaža Celarca.

Koga iščemo?
Polnoletne udeležence, ki ste solidno telesno pripravljeni - vseh skupaj do 32.

Kaj boste počeli?
Sprehajali se boste po Triglavskih podih pod robom ledenika in iskali pokrajinske oblike, ki vas bodo navduševale, se z nami pogovarjali o njih in o spremembah v pokrajini. Zvedeli boste ogromno zanimivega o Triglavskem ledeniku in njegovi okolici. Poleg tega boste del umetniškega dogodka, ki ga pripravljamo z zunanjim sodelavcem, v Evropi uveljavljenim umetnikom Aljažem Celarcem, ki si s svojim delom prizadeva ljudi ozavestiti za primeren odnos do narave.

Kdaj?
Konec letošnjega avgusta oziroma v začetku septembra boste z našo ekipo preživeli 24 ur (kateri termin bomo izbrali, je seveda odvisno od vremenske napovedi), po osem v posamezni skupini. Do Triglavskega doma na Kredarici boste prispeli sami na dogovorjeni dan do 12. ure. Tisto popoldne in naslednje dopoldne do 12. ure boste preživeli z nami. Popoldne se boste spet lahko odpravili v dolino. Samoumevno je, da vam bomo prvi dan ponudili kosilo in večerjo, zvečer toplo posteljo na skupnih ležiščih, naslednji dan pa še zajtrk in kosilo. Denarja torej ne potrebujete.

Kaj morate storiti, da za 24 ur postanete del ekipe pod Triglavskim ledenikom?
Če bi se radi pridružili naši odpravi, izpolnite spletni vprašalnik najpozneje do 25. junija.
Želimo si udeležence, ki se razlikujejo glede na odnos do narave, izobrazbo, starost, spol, kraj bivanja, število preživetih dni v naravi, hobije ...
Do 30. junija vas bomo obvestili, ali smo vas uvrstili med udeležence delavnice.

Ali ste še bolj radovedni?
Kogar zanima še več, si lahko prebere napovednik v ZRCalniku.
Če imate v zvezi z akcijo še kakršnokoli vprašanje, ga pošljite na ales.smrekar@zrc-sazu.si

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije