Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 04.06.17

GRS v treh akcijah
Predviden razvoj vremena

Ob 13.03 je na Pokljuki, občina Bohinj, onemogla starejša pohodnica. Posredovali so gorski reševalci GRS Bohinj in jo prenesli v dolino.

Ob 13.20 so pri sestopu z Zelenice proti Ljubelju, občina Tržič, pohodniku odpovedale noge. Gorski reševalci GRS Tržič so osebo našli in jo prepeljali v ZD Tržič.

Ob 15.03 je v gozdu nad naseljem Cesta v občni Dobrepolje pri sečnji drevo padlo na občana. Posredovali so gasilci PGD Videm, Zdenska vas in Zagorica. Prav tako so na kraj odšli pripadniki GRS Ljubljana, vendar so pred njihovim prihodom, gasilci že imobilizirali poškodovanega občana ter ga prenesli do reševalnega vozila. Ljubljanski reševalci so poškodovanca prepeljali v UKC Ljubljana. O dogodku je bila obveščena tudi policija.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo večji del dneva dokaj sončno, občasno bo na nebu precej tanke koprenaste oblačnosti. Zapihal bo jugozahodni veter. Pozno popoldne in zvečer se bo oblačnost od severa povečala, predvsem severno polovico Slovenije bodo zajele krajevne padavine, deloma nevihte. Prehodno bo zapihal severni veter. Noč bo v notranjosti države večinoma oblačna, padavine pa bodo povečini ponehale.
V ponedeljek bo spremenljivo, dopoldne v osrednjih krajih še pretežno oblačno. Predvsem v zahodni in deloma v severni Sloveniji bodo nastajale krajevne plohe, izjemoma tudi kakšna nevihta.
V torek bo spremenljivo do pretežno oblačno, pihal bo južni do jugozahodni veter. Krajevne padavine, deloma plohe in posamezne nevihte se bodo najprej pojavljale na zahodu, v noči na sredo pa bodo zajele vso Slovenijo.
V sredo zjutraj bo dež večinoma ponehal, čez dan se bo postopno jasnilo. Osvežilo se bo.

04.06.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije