Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Z gorskimi kolesi

imageVečer, Maribor: … čez Pohorje in po Dravski dolini. Mopa za ljubitelje gorskega kolesarjenja ta konec tedna organizira kolesarjenje po gozdnih cestah in poteh Pohorja in ob Dravi.

Že v soboto, 5. avgusta, zjutraj se bo mogoče odmakniti od razbeljenega mesta, start sobotnega dela aktivnega vikenda je ob 8. uri pri zgornji postaji Pohorske vzpenjače. Pot bo kolesarje, ki si lahko tudi izposodijo električno gorsko kolo, vodila mimo Glažute, koče Cojzarica, koče na Klopnem vrhu do Koče na Pesku, kjer bo malica. In nato naprej do Grmovškovega doma na Kopah, 82 kilometrov dolga pot se bo zaključila pod Kremžarjevih vrhom. Od tam bo organiziran prevoz koles in kolesarjev nazaj v Maribor. V prijavnino (30 evrov) so vključeni tudi vodenje kolesarjenja, tehnična pomoč s servisnim vozilom, malica v Koči na Pesku in Koči pod Kremžarjevim vrhom ter napitki in sadje.
imageTiste, ki se bodo odločili za dvodnevno kolesarjenje (cena 48 evrov vključuje še večerjo in prenočišče z zajtrkom v Koči pod Kremžarjevim vrhom ter toplo malico in prhanje v Draš centru v Mariboru po povratku), čaka v nedeljo, 6. avgusta, še 84 kilometrov kolesarjenja po asfaltnih in makadamskih cestah po Dravski dolini, po in ob trasi obstoječe in bodoče Dravske kolesarske poti. Po zajtrku v Koči pod Kremžarjevim vrhom sledi spust do Dravograda ter kolesarjenje mimo Vuzenice, Podvelke, Lovrenca na Pohorju in Ruš do vznožja Pohorja v Radvanju.
Mopa je za vse udeležence akcije Z gorskimi kolesi čez Pohorje in po Dravski dolini v sodelovanju z Roglo omogočila tudi najem električnih gorskih koles Scott za ceno 20 evrov na dan (redna cena znaša 35 evrov na dan). (mbk; fotografija: Marko Vanovšek)

Vecer.si 03.08.2017
Z gorskimi kolesi čez Pohorje in po Dravski dolini

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27658

Informacije

Informacije