Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

MTBVV

KK DJAK Nova Gorica - Uroš Breški: ... maraton Ajdovščina

V soboto se je v Ajdovščini odvijala druga izvedba MTBVV maratona z gorskimi kolesi! Organizator je tudi letos ponudil tri trase.

30km za manj pripravljene tekmovalce, 50 km dolg krog in kraljevski 85km krog z 2800 v.m., ki so ga oplemenitili z podaljšanim zadnjim vzponom. Ta ni šel več samo do Predmeje, ampak je bil vrh na parkirnem prostoru tik pod Iztokovo kočo pod Malim Golakom.

KK DJAK so zastopali trije borci. Uroš Breški je kljub smoli z dvakrat predrto gumo na kraljevski razdalji zasedel 6. mesto, Gorazd Štrukelj in Matej Pinosa pa sta se podala na srednjo razdaljo. Matej je zasedel 41. mesto, Gorazd pa je zaradi padca odstopil in se poškodval. Želimo mu čimprešnje okrevanje in spet na gas na bicikel! Na najdaljši razdalji je zmagal Rok Erjavec (ŠD Tinje), na srednji je bil najboljši Srečko Križnič (Deš Fleš) na najkraši pa Kogler Luca (Sorriso Bike Team)

Organizator je spet dokazal da imamo en lep maraton v naši neposredni bližini z odlično podlago za še večji event. Ima vse kar mora imet! Dolžino, raznolikost, podlago za epske borbe. Primorska maratonska turneja se nadaljuje že 7. maja v Kozini, ko bomo oblegali Slavnik in sosednje hribe.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije