Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Plezanje

AO PD TAM Maribor - Sandi Gričnik: ... ledeniški tečaj odpade, plezalni tabor je prestavljen, režim v plezališču Pruh ...

Ledeniški tečaj v Švici zaradi premalega števila udeležencev odpade. Tisti, ki ste že vplačali prvo položnico, dobite denar nazaj, tako da ostalih položnic ne plačevati!

Branko Osovniker je na sestanku opozoril, da se ga ne obvešča kadar gre kdo plezati, hkrati pa se ne vpisujejo obiski v vpisno knjigo.
Da še enkrat obnovimo pravila: VSAK(!), ki gre plezati v plezališče Pruh, mora o tem obvezno obvestiti Branka na 041 440 268, zraven tega pa se je potrebno vpisati v vpisno knjigo! Kdor se teh pravil ne bo držal, bodo sledile sankcije!
Plezališče je namreč na privat zemljišču, kjer se je Branko dogovoril z lastnikom, da lahko plezališče uporabljamo. Kot tak je tudi odgovoren kar se tam dogaja. Zato še enkrat: Vsak se mora pred plezanjem javiti in vpisati v vpisno knjigo! BREZ IZJEM!

Zaradi slabega vremena je plezalni tabor v Avstriji - Höllenthalu prestavljen na naslednji teden (22.-23. 4.). Še vedno ostaja vse isto, se pravi, da se naveze prijavijo Štefanu Hlebiču na stefan.hlebic@gmail.com ali 031 576 906

V sredo, 19. aprila, bo sestanek vseh članov (tečajniki, mlajši pripravniki, starejši pripravniki, alpinisti, inštruktorji), kjer se bomo pogovorili o tekočih zadevah. Sestanek bo uro prej, ob 19. uri, v društvenih prostorih!

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27538

Informacije

Informacije