Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 30.01.17

Poškodovana turna smučlarka - Vozilo spravili na cestišče
Predviden razvoj vremena

Ob 14.29 se je poškodovala turna smučarka na Zelenici v občini Tržič. Reševalci GRS Tržič so poškodovano smučarko imobilizirali ter s teptalnim strojem prepeljali v dolino. Osebo so predali reševalcem NMP Tržič v nadaljnjo oskrbo.

Ob 13.56 je nad naseljem Predmeja, občina Ajdovščina, osebno vozilo pri vožnji po zasneženi, poledeneli cesti proti Iztokovi koči pod Golaki, obstalo v snežnem zametu in ni moglo nadaljevati z vožnjo. Reševalci postaje GRS Tolmin skupina Ajdovščina so vozilo s tehničnim posegom spravili na cestišče in pohodnika pospremili do doline.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo v zahodni Sloveniji ter v višjih legah pretežno jasno, drugod bo povečini še vztrajala nizka oblačnost. Popoldne bo na zahodu postopno že nekaj več oblačnosti. Ponoči se bo od zahoda pooblačilo, predvsem v hribovitem svetu zahodne in južne Slovenije se bodo začele pojavljati rahle padavine, prehodno bo krajevno možna poledica.
V torek bo oblačno, ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Čez dan bodo padavine občasno tudi ponekod drugod po državi, po nižinah predvsem kot rahel dež.
V sredo bo večinoma oblačno, predvsem v južni polovici Slovenije bodo občasno še padavine, po nižinah bo večinoma deževalo.
V četrtek bo pretežno oblačno, spet bo zapihal jugozahodni veter. V zahodnih krajih bodo občasno rahle padavine, drugod bo večinoma suho.

30.01.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27536

Informacije

Informacije