Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Nad Mojstrano umrl planinec

Delo - STA: Okoliščine kažejo, da je smrt planinca povzročil hujši padec v globino z zasneženega in skalnatega pobočja.  Večer

Ljubljana - Gorski reševalci so danes pozno popoldne z vojaškim helikopterjem izpod Oltarja v hribih nad Mojstrano v dolino prepeljali mrtvega planinca. O nesreči policisti še zbirajo obvestila, okoliščine pa kažejo, da je smrt planinca povzročil hujši padec v globino z zasneženega in skalnatega pobočja, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Kranj.

Z gorskega vrha je reševalna ekipa v dolino prepeljala tudi žensko, ki je planinarila s pokojnikom. Sočasno s to nesrečo pa so reševalci izpod Kalvarije rešili tudi moškega, ki si je med planinarjenjem poškodoval nogo, so še sporočili iz PU Kranj.


Z vojaškim helikopterjem prepeljali mrtvega planinca

vecer.com, Kronika, 30.12.2016: Z vojaškim helikopterjem so izpod Oltarja prepeljali mrtvega planinca

Danes (30. 12.) pozno popoldne je vojaški helikopter s policistom gorske enote in gorskimi reševalci izpod Oltarja v hribih nad Mojstrano v dolino prepeljal mrtvega planinca. O smrtnem dogodku policisti še zbirajo obvestila, okoliščine pa kažejo na gorsko nesrečo in hujši padec planinca v globino iz skalnatega in zasneženega brezpotja. Reševalna ekipa je z gorskega vrha prepeljala tudi žensko, ki je hodila s pokojnikom, pod Kalvarijo pa so v drugem dogodku, ki je potekal sočasno s prejšnjim reševanjem, rešili še moškega, ki si je poškodoval nogo, so sporočili s PU Kranj. (spletno uredništvo)
 


Smrtna nesreča v hribih

Večer, Kronika, 3.1.2017: Kranjski policisti so minuli petek poročali o tragični nesreči planinca
Zgodila se je v hribih nad Mojstrano. O nesreči policisti še zbirajo obvestila, okoliščine pa kažejo, da je smrt planinca povzročil hujši padec v globino z zasneženega in skalnatega pobočja, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Kranj.
Z gorskega vrha je reševalna ekipa v dolino prepeljala tudi žensko, ki je planinarila s ponesrečenim moškim. Sočasno so reševalci izpod Kalvarije rešili tudi moškega, ki si je med planinarjenjem poškodoval nogo, so še sporočili iz PU Kranj. (lev)
 

  30.12.2016 

 Fotografija je arhivska.
Foto: Reševalna skupina Ajdovščina


 

Vecer.si 30.12.2016
Z vojaškim helikopterjem izpod Oltarja prepeljali mrtvega planinca

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije