Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Count House 2017

Angleška gorniška zveza (BMC) ponovno organizira mednarodno srečanje plezalcev in je nanj povabila tudi dva predstavnika naše organizacije

Srečanje bo v Count Housu, Bosigran, Cornwall (GB) od 13. do 20. maja 2017. Namenjeno je druženju z alpinisti drugih držav, spoznavanje tradicionalnega angleškega plezanja, alpinistične etike in tradicije ter sprožiti mednarodno diskusijo na trenutno aktualnih temah, ki zadevajo alpinizem in plezanje v svetu.

Vsak dan se bo po programu in glede na želje ter sposobnosti prisotnih odhajalo plezat v okoliške stene, kjer prevladuje zahtevno skalno plezanje z nameščanjem tradicionalnega varovanja.

KA PZS razpisuje udeležbo za dva alpinista BMC predlaga moškega in žensko).
Skupaj s prijavo pošljite seznam 15 najboljših referenčnih skalnih smeri v zadnjih dveh letih ter najtežjo splezano skalno smer v plezališču (NP, RP) v zadnje pol leta.

Od izbranih kandidatov se pričakuje pisno poročilo s predstavitvijo in pogledom na ta načina plezanja za objavo na straneh KA PZS in deset fotografij.

KA bo naredila končen izbor in o tem obvestila prijavljene alpiniste.
Izbrana si bosta morala sama organizirati vso potrebno logistiko.
KA bo izbrana alpinista finančno delno podprla. Na podlagi predloženih računov bo predvidoma krila osnovne stroške bivanja na srečanju (150 funtov na osebo) in del transportnih stroškov (do 100 € na osebo).

Prijave pošljite na alpinizem@pzs.si (zadeva BMC 2017), najkasneje do vključno petka, 6. januarja 2017, do 23. ure.
Prijavljeni alpinisti morajo izpolnjevati pogoje KA glede razpisov in prijav (registracija za leto 2016) in plačano A članarino PZS za leto 2017.

17.12.2016
Razpis za Mednarodno srečanje plezalcev – Count House, Cornwall 
PDF Razpis <> DOCPrijavnica


Več: www.thebmc.co.uk

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27538

Informacije

Informacije