Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Predprodaja

vstopnic za zaključno/finalno tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju, ki bo 26. in 27. novembra v Kranju

V soboto, 26. novembra, bodo ob 9. uri moške kvalifikacije in ob 14. ženske, polfinale v kranjski dvorani Zlato polje bo ob 20. uri.

Med kvalifikacijami bo na prizorišču brezplačen animacijski program za otroke in možnost, da podate roko svojim športnoplezalnim vzornikom in jih prosite za avtogram ali 'selfie'.

Vrhunec kranjske tekme bo v nedeljo, 27. novembra, s finalom ob 16. ter pestrim dogajanjem, vključno s športnoplezalnimi izzivi za navijače, ogledom plezalnega filma, posebno ponudbo plezalne opreme in razgibano glasbeno kuliso z DJ-em.

Dvorana bo odprta uro pred polfinalom in finalom.
Podroben program na www.worldcupkranj.com.

Vstopnice za kranjsko tekmo so na voljo na sedežu Planinske zveze Slovenije na Dvorakovi 9 v Ljubljani, v času uradnih ur ter na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletu.
Ogled sobotnih kvalifikacij je brezplačen za vse, vstop na vse tekme pa prost za otroke do vključno 12. leta starosti.
Vstopnina za sobotni polfinale je 6 € oz. 5 € za člane PZS in člane AS Kluba ugodnosti, za nedeljski finale pa 12 € oz. 10 € za člane PZS in AS Kluba ugodnosti.
V prednaročilu od 20. oktobra do vključno 23. novembra lahko izkoristite posebno ugodnost in si vstopnico za oba dneva zagotovite po akcijski ceni 12 € oz. 10 € za člane PZS in AS Kluba ugodnosti.

Nakup vstopnic bo mogoč tudi ob vhodu v dvorano Zlato polje, in sicer 26. novembra od 18.30 in 27. novembra od 14.30 ...

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije