Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Izleti, obvestila - 26.06.16

Večer v nedeljo, Izleti - fit: PD Miklavž na Dravskem polju - PD Drava Maribor - PD Planika Maribor 

PD Miklavž
6. in 7. julij: Valvasorjev dom pod Stolom-Stol-Valvasorjev dom pod Stolom (za planinske veterane društva in druge planinske pohodnike). Prijave za izlet sprejema do 4. 6. in vodi Darinka Kocbek, 031 522 573.

PD Drava Maribor
2. in 3. julij
: Črna prst-Vogel. Izlet vodi Milan Štubičar, 041 815 484.

PD Planika Maribor
10. julij
: 17. Andrejev pohod na Okrešelj (vzponi: Kamniško sedlo, Klemenča jama, Skuta ...). Na voljo so vsi vodniki društva. Prijave za izlet sprejema Franci Rajh,041797712.
27. avgust do 3. september (od sobote do sobote): Planika in morje-Crikvenica (Hrvaška). Izlet zajema 7-krat polpenzion in prevoz. Stroški znašajo 260 evrov. Obvezne prijave in plačilo 50 € akontacije sprejema Franci Rajh, 041 797712.

Gremov hribe
Akcija Gremov hribe vabi vse pohodnike in ljubitelje hribov, da se 2. julija udeležijo petega pohoda Zlatorogove transverzale ponosa. Od 8.30 vas bomo čakali pred Planinskim domom na Zelenici. Družili, plesali in igrali se bomo do 16. ure. Vabljeni!

S kolesom po Spodnji Savinjski dolini

Tradicionalna kolesarska prireditev po priljubljeni kolesarski poti št. 1 bo tudi letos zadnjo nedeljo v juniju. Start in cilj bosta pred Ekomuzejem hmeljarstva in pivovarstva Slovenije v Žalcu. Pred kolesarji bo 50 km dolga pot, ki vodi od Žalca preko Vrbja, Prebolda, Kaplje vasi, Grajske vasi, Tabora, Vranskega, Podvrha mimo Žovneškega jezera, Braslovč, Polzele, Zgornjih Grušovelj in Gotovelj nazaj v Žalec. Predviden čas vožnje glavne skupine je tri ure. Na poti se bodo udeleženci ustavili na petih postojankah, kjer bodo na voljo brezalkoholni napitki in okrepčila. V startnino deset evrov so všteti spominsko darilo, okrepčila in malica na cilju. Tam pa bo potekalo tudi nagradno žrebanje za praktične nagrade in glavno nagrado - kolo.

Vecer.si 26.06.2016

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27658

Informacije

Informacije