Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Planinski svet - 25.02.16

Primorski dnevnik: Izlet po Primorsko-Notranjski poti; Arihova peč

Izlet po Primorsko-Notranjski poti

Pohod po odseku Poti Meddruštvenega odbora Primorsko-Notranjskih planinskih društev v organizaciji Slovenskega planinskega društva Trst, ki je bil napovedan za nedeljo, 14. februarja, smo bili prisiljeni zaradi neugodnih vremenskih razmer prenesti na prihodnjo nedeljo, 28.februarja. Ker pa so vremenske razmere še vedno zelo nestabilne in so trenutne napovedi negotove, bomo o izvedbi ali morebitni odpovedi izleta naknadno obvestili člane.
Če bodo vremenske razmere dopuščale se bomo na izlet podali z osebnimi avtomobili. Zbirališče ob 8.30 na parkirišču Kompas pred Škofijami (na desni strani v smeri proti Kopru). Na razpolago bo tudi društveni kombi. Ta bo odpeljal ob 8. uri izpred cerkve v Bazovici. Za prevoz z društvenim kombijem je nujna prijava, pokličite na tel št 040413025, številka je na razpolago tudi za morebitne informacije.
Izlet je primeren za vse, predvidene so približno 3 do 4 ure hoje. Nujna pohodniška oprema.

Arihova peč

Slovenska športna zveza, Slovensko planinsko društvo Celovec in Slovensko prosvetno društvo Rož v Šentjakobu vabijo v nedeljo, 28. februarja, na 38. Zimski pohod Arihova Peč. Pohodniki se bodo zbirali kot vedno pri Polancu na Čememici nad Šentjakobom v Rožu med 9. in 12. uro. Pohod vodi po označeni poti mimo partizanskega bunkerja do planinske koče SPD Celovec na Bleščeči planini (1.084 m) in nazaj mimo Ressmannove lovske koče do Polanca.

 25.02.2016

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27670

Informacije

Informacije