Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Še danes

na sejem Natour Alpine-Adria tradicionalno se skupaj s sorodnimi organizacijami predstavlja tudi Planinska zveza Slovenije

Sejem Natour Alpe-Adria je osrednji turistični dogodek regije Alpe-Jadran, ki vključuje turistično ponudbo regije pa tudi bolj oddaljenih destinacij. Letos se osredotoča na aktivni turizem; pohodništvu, kolesarjenju in ribolovu se kot novost pridružujejo ekstremni, adrenalinski in urbani športi.

Na sejmu se skupaj s PZS predstavljajo Gorska reševalna zveza Slovenije, GRS Ljubljana, Združenje gorskih vodnikov Slovenije, Slovenski planinski muzej, Geodetska družba in posamezna planinska društva s planinskimi kočami.

adnji sejemski dan, 30. januar, bo v znamenju planinskega gospodarstva, saj bo ob 9. uri 5. konferenca o planinskem gospodarstvu, ki ji ob 13.30 sledi še Zbor gospodarjev. Gospodarska komisija PZS bo novim prejemnikom podelila certifikata okolju in družinam prijazna planinska koča. Do okolja in najmlajših obiskovalcev gora prijazni planinski domovi se predstavljajo tudi v brezplačni sejemski reviji Oddih, zato pri vhodu na sejmišče le poiščite svoj izvod.

  29.01.2016


 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27658

Informacije

Informacije