Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Agresivni kolesarji napadli pohodnike

Tirol.orf.at: Skupino pohodnikov so v soboto popoldan pri sestopu s planine Rumer Alm (okraj Innsbruck-Land) napadli trije gorski kolesarji. Eden od pohodnikov je ob tem dobil več ureznin, policija že išče tri gorske kolesarje.

Po izjavi policije je bilo pet pohodnikov v soboto okoli 17.30 na poti proti dolini, ko jih je z veliko hitrostjo v spustu na tesno prehitel gorski kolesar. Pohodniki so za njim klicali, da naj počasneje vozi, nakar se je kolesar ustavil in zgrabil enega od pohodnikov. Ko se pohodniku uspelo iztrgati iz rok kolesarja, je le ta odpeljal naprej. Pohodnik je ob tem utrpel ureznine in modrice.

Nekaj nižje, na področju Siebenwegekreuzunga (križišče sedmih poti, op. u.) so kolesar in še dva druga kolesarja počakali na pohodnike in jih napadli. 58-letnega pohodnika domačina so zbili na tla in ga ranili z brcami. Eden izmed kolesarjev ga je tolkel po glavi s svojo veliko čelado (Vollvisierhelm) tako, da je 58 letni pohodnik dobil več raztrganin po glavi in podpludbe po prsnem košu. Ko mu je žena želela priti na pomoč, jo je kolesar poškodoval z močnim udarcem s pestjo v predel trebuha.

Kolesarji so stari 20 do 25 let in govorijo nemško („hochdeutsch“). Eden izmed njih ima kodraste, dolge blond lase in modre oči. Drugi ima kratke temne lase in športno postavo. Dva izmed njih sta bila na poti z downhill kolesi, eden pa je imel običajno gorsko kolo. Policija prosi morebitne očividce za koristne informacije. 

1 komentarjev na članku "Agresivni kolesarji napadli pohodnike"

Franci Savenc,

Ko sem Kovačeviču poslal prošnjo, da pripravi povzetek, sem "slepo kopijo" naslovil tudi na Ekarja.

In - malo za tem, ko sem od Mije že dobil prevod, se je javil, da če bi objavil, tudi on lahko pošlje prevod.

In - ga je res, čeprav sem mu sporočil, da je objava že pripravljena.

>>> Agressive Radler attackieren Wandeerer / Tirol ORF 27.09. 2015

Agresivni gorski kolesarji nesramni do pohodnikov

Skupino pohodnikov so v soboto popoldne pri sestopu s plaine Rum (na področju Innsbrucka) napadli 3 gorski kolesarji. Eden od pohodnikov je utrpel več površinskih ran. Policija išče kolesarje.

Po izjavi policije je hodilo v soboto okrog 17.30 5 pohodnikov po poti s planine Rum proti dolini, ko jih je z veliko hitrostjo tesno prehitel eden od 3 gorskih kolesarjev, ki je tudi vozil proti dolini. Pohodniki so klicali za njim, naj vozi počasneje, na kar se je ta ustavil in enega od pohodnikov zagrabil in ga davil. Ko se je pohodnik le zmogel rešiti, se je kolesar odpeljal naprej v dolino.

Pohodnik je utrpel več površinskih ran in udarcev

Na križpotju je kolesar še z dvema drugima kolesarjema počakal na skupino pohodnikov in jih napadel. 58-letnega pohodnika - domačina je podrl na tla in ga z brcanjem ranil. Še drug kolesar ga je udaril s čelado, tako, da je 58-letnik dobil več površinskih ran na glavi in več udarcev v prsni koš. Ko mu je prihitela na pomoč žena, so ji s pestmi zadali več udarce v trebuh.

Kolesarji so stari od 20 do 25 let in govorijo knjižno nemščino, ne dialekta. Eden od njih je svetlolas, ima kodraste in daljše lase in izrazito modre oči. Drugi od skupine je kratkolas, ima temne lase in športno postavo. Dva v skupini sta imela »downhill« kolesi, eden pa običajno gorsko kolo. Policija prosi za ustrezne informacije.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije