Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Osrednji odbor

Slovenec: ... Slovenskega planinskega društva v Ljubljani opozarja posetnike Križke koče na Krvavcu, da je nanovo markirana pot od Jagošč pri Sv. Lenartu do Kopišča sredi razdaljo Sv. Ambroža in Jezerske planine.

Na ta način je celotna pot iz Kamnika odnosno iz Stranj skrajšana za pol ure. — Lastniki Jezerske planine so se pritožili pri zaupniku osrednjega odbora, da turisti vlamljajo v njihove koče. Vsakogar, ki ga zalote v kočah, bodo sodnijsko zasledovali. Zato Slovensko planinsko društvo ne prevzema tozadevno nikakoršne odgovornosti.

Uprava Planinskega vestnika sporoča naročnikom, da prejmejo položnice za poravnavo naročnine, ki stane celoletno 40 Din za tuzemstvo in za inozemstvo 60 Din, v drugi številki Planinskega vestnika. — Vse člane osrednjega odbora S. P. D. v Ljubljani prosimo, da poravnajo takoj članarino. Tisim, ki stanujejo izven Ljubljane, smo že poslali potrebne tiskovine, Ljubljančanom pa dostavi začasna potrdila pobiralec članarine. Članarino, ki znaša za leto 1925 25 Din, smo že začeli pobirati.

Slovenec, 24. januar 1925
 

24.01.1925

dLib.si

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27635

Informacije

Informacije