Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Fotografije razkrivajo sramoto

24ur.com: Ne le hotel, razpada tudi smučišče Kanin.

Prizori v hotelu Kanin v Bovcu so grozljivi. Plesen in mah preraščata sobe, ki so bile pred zgolj petimi leti obnovljene za 3,3 milijona evrov. Hotel od znotraj dobesedno gnije. V družbi arhitekta, ki ga je projektiral, ga je obiskala ekipa oddaje Epilog.

Na zgornji fotografiji niso dizajnerske tapete, pač pa grozljivi prizori plesni in maha, ki preraščata sobe v hotelu Kanin v Bovcu, ki je bil pred zgolj petimi leti obnovljen za 3,3 milijona evrov. V hotel, ki od znotraj dobesedno gnije, skupaj z njim pa tudi vsa draga oprema, je skupaj s priznanim arhitektom, ki ga je projektiral, Janezom Lajovicem vstopila novinarka oddaje Epilog Maja Roš Kanellopulos.

Ustvarjalci Epiloga so iskali vzroke in razloge, zaradi katerih nekatera slovenska smučišča, ki so bila dolgo naš ponos in tradicija, propadajo.
V današnjem Epilogu bodo tako med drugim iskali odgovore, zakaj je propadlo naše najvišje ležeče smučišče Kanin. Pokazali bodo posnetke propadlih naprav na smučišču, žičnic in stebrov. Kot pravijo, se zdi, kot da se je čas tam ustavil. V prispevku se bodo vrnili na sam začetek gradnje, v čas prve helikopterske nesreče na slovenskih tleh in povsem napačnih študij. Analizirali bodo napake, ki so povzročile propad in s tem ogromno gospodarsko škodo. Poleg tega boste nocoj videli tudi zgodbe nekaterih drugih slovenskih smučišč, ki imajo pridih kriminalk, govorili pa bodo tudi o dobrih zgledih.

Več danes zvečer v oddaji Epilog na POP TV. 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27635

Informacije

Informacije