Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Knjiga pohval in pritožb

PZS: Tičarjev dom - Kritika Alenke Fric in opravičilo PD Jesenice

 

Planinsko društvo Jesenice, četrtek, 26. junij 2014, ob 18.09 uri

Odzivamo se na komentar gospe Alenke Fric na omenjeni dogodek v Tičarjevem domu na Vršiču. Gospe Alenki Fric smo se preko Planinske zveze Slovenije tudi že opravičili in zagotavljamo, da se kaj podobnega ne bo več zgodilo.

Naše društvo upravlja s petimi planinskimi postojankami in trudimo se po naših najboljših močeh, da bi gostje od nas odhajali zadovoljni in bi se radi vračali nazaj. Velikokrat nam to uspe, v tem primeru nam ni. Naj pa ob tem povemo, da ravno za osebje v Tičarjevem domu na Vršiču prihajajo do nas sporočila, da je osebje prijazno, profesionalno in ustrežljivo. Tičarjev dom na Vršiču ni običajna planinska postojanka, saj je dostopna tudi s kolesi, motorji, avtomobili, avtobusi… Tako prihajajo različni gostje, od planincev, naših in tujih, do turistov iz vsega sveta.

Za dogodek se še enkrat opravičujemo, vabimo pa vse, da se še sami prepričajo o delu, ponudbi in gostoljubju zaposlenih v Tičarjevem domu na Vršiču. Vabljeni!

PD Jesenice

alenka fric, sreda, 11. junij 2014, ob 9.36 uri
Pozdravljeni!

Pred kratkim sva se z možem odpravila na krajši izlet, se najprej ustavila pri koči ob izviru Soče, kjer moram gospo, ki je prodajala spominke izredno pohvaliti. Komunikativna, prijazna in nasmejana s pristopom, ki si ga vsakdo želi. Pot sva nadaljevala čez vršič in se za končno točko, kjer sva si privoščila tudi kosilo, ustavila na Tičarjevem domu. Sicer sva preprosta človeka, pa vendar...V koči sva doživela veliko razočaranje. Ob nepolni terasi, sva na postrežbo čakala zelo dolgo. Ko je gospa, ki je stregla le uspela vzeti naročilo tudi od naju, je bilo to v veliki naglici, dodatna vprašanja o ponudbi so ji bila odveč, saj se ji je očitno zelo mudilo. Naročila sva žgance, pečenico in zelje. Vse sva na krožniku dobila mrzlo, porcije pa izredno skope. Žgancev naaprimer, je bilo le za tri velike žlice, zaračunani pa so dodatno. Med postrežbo drugih gostov, je natakarica prišla do sosednje mize, jih nagovorila naj ponovijjo naročilo, saj so kuharji nesposobni. To je slišala cela terasa. Po tem, sva želela račun. Za le tega sva čakala 15 min, ker ga ni prinesla, sva odšla notri, da bi plačala. tudi tam sva čakala dodatnih 5 min, med tem se je natakarica še sprla s starejšim gospodom za točilnim pultom in vpila, naj jo ne jebejo. Zgrožena sva le dočakala račun, ki pa je bil napačen. Zaračunala je pohan sir, kar miva niti nisva naročila. Ko sva le dobila točen znesek, sva se razočarana odpravila v dolino. Ob tem sva tudi sklenila, da se nazaj v Tičarjev dom, ne vrneva. Izredno lepemu izletu je ta obisk v koči dodal grenak priokus. Žal nama je, da se nisva ustavila kje nižje.

Brez zamere in lep pozdrav, Alenka Fric

26.06.2014

 


Tičarjev dom, foto: Aleš Glavnik

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije