Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Valle Orco 2014

Komisija za alpinizem PZS: Club Alpino Accademico Italiano organizira drugo mednarodno plezalno srečanje

»Valle Orco«, v provinci Torino, Italija. KA PZS bo za udeležbo na srečanju podprla dva registrirana alpinista. Srečanje bo od 15. do 21. septembra.

Območje »Valle Orco« ponuja raznoliko plezanje v granitu. Smeri so v glavnem večraztežajne dolžine do 500 m (večina okoli 200 m). Poči so neopremljene, granitne plošče pa »večinoma« zavarovane s svedrovci.

Razpis velja za dva udeleženca. Vsak udeleženec bo plezal z lokalnim plezalcem. Na srečanju bo poskrbljeno za večerni program, strokovno pomoč pri izbiri smeri, prenočišče in hrano.

Na razpis se lahko prijavijo le registrirani alpinisti, ki morajo na alpinizem@pzs.si (geslo: Valle Orco), poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 16. maja 2014, do 14. ure!

Komisija za alpinizem bo na podlagi razpisa izbrala udeleženca, ki jima bo poravnala stroške kotizacije v višini 100 €, pokrila pa bo še potne stroške v višini 150 € na udeleženca.

Poleg statusa registriranega alpinista obeh udeležencev je pogoj tudi plezanje v vodstvu v navezi VII. stopnje (5.10 E2 ali 6b). Prednost bodo imeli mlajši alpinisti z dovolj referenčnimi vzponi.

 08.05.2014
Prijavnica na Valle Orco 2014 (DOC, 262 kB)


Glej: www.tradclimbing.it - Trad Climbing Meeting 2014

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije