Uredništvo: info@planid.org
| Registracija

Forum » Odmevi » Kramarjeva smer

Jože Primožič, torek, 11. april 2006, ob 08:18

Po fotografijah sodeč je presmučana smer Kramarjeva s Črnim grabnom in ne Kramarjeva smer. Čestitke.

Matija Klanjšček, torek, 11. april 2006, ob 12:30

Dva dni poprej je bila v enem dnevu presmučana pa še bolj zanimiva "kombinacija" med Storžičem in Begunjsko Vrtačo. Tudi tem akterjem vse čestitke!
Glej objavo na TG Gora

Mitja Šorn, sreda, 12. april 2006, ob 22:07

Sem očitno čist posran, ker sem šel v petek po lenuhovi gor pa sem nekje nad polovico obrnu. Snega pa ni blo 20cm, ampak sem gazil do pasu. Smučarija je bla res super, sem videl da so nareil tudi prerez, sam kolk je bla pa zadeva varna pa ne vem. V Kramarci s črnim grabnom sem bil pa v soboto in tam res ni bilo toliko snega kot na begunjšici. Se mi pa zdi da bi blo fajn it gor po isti smeri kot dol, mogoče potlej razmere ne bi bile tako idealne.

Maja Lobnik, torek, 18. april 2006, ob 14:43

Zdravo, Mitja!

Samo in jaz sva šla po Lenuhu tudi gor (mimogrede to praviloma počnem prav zavoljo snežnih razmer) in dobro vem, do kod se je gazilo (se strinjam, da je bilo tukaj nekoliko več snega kot v Storžiču, čeprav ga je tudi v Črni graben fajn nasulo)...ja, sem se spraševala, kam so izginile potem sledi predhodnika. Sicer pa nama je nekaj tvojih stopinj, ki jih nisi razril ob spustu, tudi prav prišlo. Glede (ne)varnosti (plazov) pa saj veš...Prerez-sem padla notri ob spustu!

LP in čimveč dobre smučarije, Maja

PS: trije nori Štajerci so vmes laufali še izpod Storžiča na Ljubelj...(podcenjevanje smeri ali pač odlična fizična pripravljenost?)